Helaas, je bent te laat! Maar we kunnen op aanvraag altijd een BMW Boxer motor opbouwen of samenstellen naar persoonlijke wens.

Verkocht: BMW R69S

De snelle en populaire BMW R69S is net zoals zijn oudere voorganger volledig gerestaureerd. Tijdens de dubbele restauratie heeft de R69S dezelfde behandeling als de R69 gekregen. Daarnaast zijn een aantal originele extra’s toegevoegd aan de R69S zoals een touring benzine tank en een origineel Denfield dubbel zadel. De motor, frame en typeplaatje van de BMW R69S zijn natuurlijk nummergelijk.

BMW R90S 1975 VERKOCHT
De BMW R90 S uit 1975 is volledig gerestaureerd en opnieuw opgebouwd. De motor is opnieuw gespoten in de originele Dayona Orange kleursamenstelling. Motorblok, versnellingsbak, aandrijfas en versnellingsbak zijn volledig gereviseerd. De motor is opgebouwd met enkel originele BMW onderdelen.

BMW R60/5 1971 VERKOCHT
Volledig gerestaureerde BMW R60/5 waarbij geen enkel detail is overgeslagen. Geweldig mooi om te zien in de nieuw gespoten originele Nurnberg Grun kleur. Motorblok, versnellingsbak, aandrijfas en kardan zijn volledig gereviseerd. Rijdt als een nieuwe BMW R60/5 net uit de showroom.

BMW R80 GS 1981 VERKOCHT
Een prachtige BMW R80 G/S uit 1981 in volledig gerestaureerde staat. De R80GS is opgebouwd met originele BMW onderdelen en lijkt alsof het direct uit de showroom in 1981 komt. Een waardevolle investering die alleen maar zeldzamer wordt.