Helaas, je bent te laat! Maar we kunnen op aanvraag altijd een BMW Boxer motor opbouwen of samenstellen naar persoonlijke wens.

Verkocht: BMW R69

De BMW R69 is een zeldzame verschijning omdat deze motor in kleine aantallen is gemaakt. Bijzondere details onderscheiden de motor van de R69S met bijvoorbeeld de originele vervroeger op het stuur, speciale dempers, een originele R69 stuurdemper, een speciaal luchtfilter en een zweefzadel.

De motor, frame en typeplaatje van de BMW R69 zijn natuurlijk nummergelijk.

Verkocht: BMW R69S

De snelle en populaire BMW R69S is net zoals zijn oudere voorganger volledig gerestaureerd. Tijdens de dubbele restauratie heeft de R69S dezelfde behandeling als de R69 gekregen. Daarnaast zijn een aantal originele extra’s toegevoegd aan de R69S zoals een touring benzine tank en een origineel Denfield dubbel zadel. De motor, frame en typeplaatje van de BMW R69S zijn natuurlijk nummergelijk.

Verkocht: BMW R90S 1975

De BMW R90 S uit 1975 is volledig gerestaureerd en opnieuw opgebouwd. De motor is opnieuw gespoten in de originele Dayona Orange kleursamenstelling. Motorblok, versnellingsbak, aandrijfas en versnellingsbak zijn volledig gereviseerd. De motor is opgebouwd met enkel originele BMW onderdelen.

Verkocht: BMW R60/5 1971

Volledig gerestaureerde BMW R60/5 waarbij geen enkel detail is overgeslagen. Geweldig mooi om te zien in de nieuw gespoten originele Nurnberg Grun kleur. Motorblok, versnellingsbak, aandrijfas en kardan zijn volledig gereviseerd. Rijdt als een nieuwe BMW R60/5 net uit de showroom.

Verkocht: BMW R80GS 1981

Een prachtige BMW R80 G/S uit 1981 in volledig gerestaureerde staat. De R80GS is opgebouwd met originele BMW onderdelen en lijkt alsof het direct uit de showroom in 1981 komt. Een waardevolle investering die alleen maar zeldzamer wordt.