Nieuwe restauratie: BMW R75/5 US Blue Metallic

Bij BMW Jan Gol Boxer Classics wordt weer hard gewerkt aan een unieke motor, een R75/5 die vele jaren geleden is geïmporteerd uit de USA. De motor is uit elkaar gehaald om te restaureren en nu is het moment dat Bas Gol hier weer een rijdende complete motor van gaat maken.

In dit eerste bericht zien jullie het blok en het werk wat daarin is gegaan. Het blok is volledig uit elkaar, afgestopt met bescherming voor het glasparelen, daarna weer in elkaar gezet met nieuwe onderdelen zoals de lagers, gehoonde cilinders en volledige gereviseerde cilinderkopppen; klaar voor loodvrije benzine.

Veel kijkplezier!

In het volgende bericht de opbouw van het frame, wielen en de rest van de motor.

2 gedachtes over “Nieuwe restauratie: BMW R75/5 US Blue Metallic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s