Mooi Duo: de R90S en R100S

De afgelopen maanden is niet stil gezeten in de werkplaats van Jan Gol en is nu naast de BMW R90S ook de BMW R100S in nieuwstaat gerestaureerd. Samen zijn dit de snelsten uit hun tijd en staan ze nu samen te blinken in de showroom.

Bekijk hieronder ook foto’s van de opbouw van de BMW R100S.

2 gedachtes over “Mooi Duo: de R90S en R100S

 1. Frank Van den Broecke schreef:

  Dag Jan, Ik ben Frank Van den Broecke en 57 jaar. Rij al van mijn 18, dus hopelijk volgend jaar 40ste jaar rijplezier. Ik zoek mij een cadeau te doen aan mezelf voor dat 40ste jaar. Mag ik weten of deze twee schoonheden nog te koop zijn en voor hoeveel ? U kan me indien u wenst mailen of telefoneren +32(0)495186886. Mijn adres is in België, Wetterensteenweg 15/0001 in 9260 Serskamp.
  Vriendelijke motorgroeten,
  Frank

  Like

  1. bmwjangol schreef:

   Goedendag Frank,
   Dat is al een mooie poos bijna 40 jaar motor rijden, als U er dan weer 1 cadeau doet kunt u er weer een aantal jaar tegen natuurlijk.
   Ik heb alleen de R100S nog staan de R90S is naar een tevreden klant gegaan, de R100S is volledig nieuw gerestaureerd, motor, bak, cardan gereviseerd nikasil cilinders, nieuwe (orgineel bmw) kabelboom gemonteerd, kilometer teller is nieuw rempomp op het stuur, spuitwerk in netjes red smoke. frame en wielen gepoedercoat volledig rvs uitlaat systeem, de motor word verkocht met garantie! voor een vaste prijs van 8500 euro wel een motor die weer een hele tijd mee kan.
   U bent altijd welkom om tekomen kijken koffie staat klaar.

   Met vriendelijke groet Jan Gol

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s